Meistä

Meidän ajatuksena on yhdistää länsimainen ja itämainen osaaminen yhdeksi kokemukseksi. Haluamme tuoda meidän maahanmuuttajien ja turvapaikanhakijoiden osaamisen kaikkien saataville.

 

Osaaminen meidän mielestä on että pitää nähdä asiakas kokonaisuutena ja ymmärtää mitä hän tarvitsee ja tarjota sitä hänelle. Miksi siis et kokeilisi esimerkiksi kulmakarvojen lankausta, parranajoa veitsellä, nenäkarvojen poistoa vahalla…tiedätkö kuinka paljon sinulla on ylimääräisiä karvoja kasvoissa? Niiden poistaminen keventää ilmettä kummasti.

 

ME olemme kansainvälinen tiimi ja toimineet yhdessä kahden vuoden ajan. Tosin ammattikokemusta meillä on yhteensä useiden vuosikymmenten ajalta. Tänä aikana olemme saaneet olla mukana mahtavissa tapahtumissa (SLUSH, Asunnottomien yö, Popup parturipäivä, Funkyelephant yms.) sekä erilaisissa medioissa. (töölöläinen, kamppi-lehti, HBL, Pinni, kaunis Grani yms.) Sijaitsemme Helsingin ydinkeskustassa, Fredrikinkatu 58. Tämä parturiliike jossa toimimme on ollut toiminnassa ja yli 80 vuoden ajan.

 

Tervetuloa !